Nieuws

 • Motivatiebrief voor kaderlid van Rick

  28/11/2021

  Rick, werkzaam op depot Born:

  "Ik ben inmiddels 5 jaar werkzaam bij PostNL. In deze jaren heb ik regelmatig de BVPP en Frans van Wees, werkzaam op Depot Born en tevens belangenbehartiger, geraadpleegd voor advies.
  Mijn streven naar eerlijkheid en gelijkheid voor iedereen is iets dat voor mij, in mijn vorige functie als manager in een horecabedrijf, altijd voorop stond. Bij PostNL ben ik steeds meer mijn stem gaan laten horen en zijn deze waarden weer naar voren gekomen.
  Als chauffeur heb ik mij met diverse lokale kwesties bemoeid. Naast chauffeur ben ik ook één van de vaste opleiders, waardoor veel “leerlingen” bij mij terugkomen met vragen en problemen.

  Toen Frans mij vroeg om bij de vakbond te gaan als kaderlid, was de keuze zo gemaakt. Ik wil mijn kennis van de “achtergrond” kwesties vergroten, een stem hebben in bepaalde processen en een breed klankbord vormen voor mijn collega chauffeurs in Depot Born.
  Zelf wilde ik altijd graag geholpen worden met bepaalde kwesties en deze hulp wil ik anderen graag bieden. In Born en in de BVPP Pakketten Vakgroep kan men op mijn inbreng rekenen en de kernwaarden eerlijkheid, gelijkheid en transparantie verwachten."