Nieuws

 • Thuiswerkvergoeding Teamleiders Bezorgen

  21/10/2021

  Eindelijk, we hebben het toch nog voor elkaar gekregen om ook op de teamleiders bezorgen de thuiswerkvergoeding van toepassing te laten verklaren!

  Het heeft even geduurd om de bedrijfsleiding ervan te overtuigen dat de teamleiders bezorgen wat ons betreft ook recht hebben op de in de CAO afgesproken thuiswerkvergoeding. Het heeft even geduurd, maar eindelijk dus gerechtigheid.

  In de CAO-afspraak staat dat medewerkers minimaal 2 hele dagen thuis moeten werken om in aanmerking te komen voor de thuiswerkvergoeding; teamleiders bezorgen voldoen hier niet aan omdat zij ook elke werkdag de straat op moeten voor het contact met hun postbezorgers en onze klanten. Maar per saldo werken zij aan uren minstens twee hele dagen thuis want zij beginnen ’s morgens thuis met hun werk en eindigen ’s middags ook weer thuis met hun werk.

  Daarom zijn wij verheugd dat m.n. ook onze OR-fractie de directie heeft weten te overtuigen dat de teamleiders bezorgen wel degelijk recht hebben op een thuiswerkvergoeding en de directeur alnog heeft besloten dat de teamleiders bezorgen vanaf 1 oktober deze vergoeding zullen ontvangen.

  Wel heeft de directeur besloten de printervergoeding dan te laten vervallen deze moet dan uit de thuiswerkvergoeding worden betaald indien nodig want je kunt uiteraard ook gewoon op het werk blijven printen.

  Wij willen al onze MZ-leden bedanken voor hun bijdrage hieraan.