Nieuws

 • cao PostNL stemming en ondertekening

  08/12/2020

  Op 18 november hebben we je geïnformeerd over het principeakkoord voor een nieuwe cao PostNL en zaterdagbestellers. De nieuwe cao heeft een looptijd van 24 maanden, te beginnen op 1 april 2020 tot 1 april 2022.

  Uitslag stemming 
  Dit akkoord hebben wij met positief advies aan onze leden voorgelegd en iedereen gevraagd om te stemmen. De stemming stond open tot 7 december 2020. Inmiddels zijn de stemmen geteld en heeft 90% voor het principeakkoord gestemd!

  Er hebben heel veel leden gestemd en dit is het hoogste aantal voorstemmers dat we ooit hebben gehaald!

  Paul Siemelink, onderhandelaar BVPP: “Ik ben blij met de resultaten en het grote vertrouwen dat de leden in het nieuwe akkoord stellen. Onderhandelen is altijd een kwestie is van voors en tegens afwegen. Gelet op de huidige situatie in de coronacrisis is dit een goed resultaat, zeker als je het afzet tegenover de cao's die de afgelopen periode zijn afgesloten. In de volgende onderhandelingen komen er weer nieuwe kansen voor overige zaken die wij in de cao over 2 jaar willen vastleggen.”

  Ondertekening en betaling
  Vandaag hebben de vertegenwoordigers van onder andere de BVPP de cao ondertekent bij PostNL. Bij de ondertekening heeft Post NL toegezegd dat alle salarisverhogingen van 2020 die zijn afgesproken én de eenmalige uitkering nog dit jaar worden uitgekeerd bij het salaris in december.

  cao's
  De cao's staan op onze website en kun je hier inzien of downloaden:
  cao PostNL 2020-2022
  c
  ao PostNL zaterdagbestellers 2020-2022

  Vragen
  Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via secretariaat@bvpp.nl of 070 320 2904.

  BVPP
  Paul Siemelink
  Gerard van Rijn
  Bert Tuk
  Peter Gerritsen