Nieuws

 • Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan

  23/11/2018
  PostNL CAOPostNL PakkettenPostNL PostbezorgersSANDD

  De Sint is weer in het land en wie zoet is krijgt ook dit jaar weer wat lekkers! De Sint en zijn hulpjes van de BVPP zijn door het land getrokken om onze lieve post personeel te bedanken met zakjes pepernoten.

  Samen houden we het leuk!

  De Sint ontving ontzettend veel verzoeken van jullie om jullie collega’s dit jaar te trakteren met een sinterklaascadeautje. Wat geweldig lief zijn jullie voor elkaar! De Sint heeft daarom zoveel mogelijk hulpjes van de BVPP het land ingestuurd met zakken vol pepernoten!

  Bij de BVPP zijn ze wel lief voor de leden, vindt de Sint. Op de BVPP kan de Sint altijd rekenen.

   

  Daar werd aan de deur geklopt

  Sints’ hulpjes van de BVPP trokken naar Limburg, Groningen, Gelderland, Brabant en de Randstad. Zakjes pepernoten werden achter gelaten in de depots van postbezorgers in Muntendam, Bodegraven, Emmen, Echt, Balk, Lemmer, Den Bosch, Apeldoorn, Emmeloord, Arnhem, Alphen, Dreumel, Overloon, Oploo, Boxmeer, Vierlingsbeek, Sambeek, Oostburg, Schoondijke, IJzendijke, Biervliet, Eede Aardernburg, Sluis, Breskens, Goes en Spijkenisse.

   

  De Sint hoopt zoveel mogelijk postmedewerkers te verblijden. Maar vanwege de voorbereidingen voor pakjesavond, die al over iets minder dan twee weken plaatsvindt, heeft de Sint maar een beperkt aantal hulpjes het land in kunnen sturen, omdat hij natuurlijk zelf alle hulp nodig heeft. Het kan daarom zo zijn dat jouw depot of vestiging geen pepernoten heeft ontvangen.

  Cao cadeau

  Geen pepernoten ontvangen? Niet getreurd! Pepernoten zijn natuurlijk leuk, maar wat van groter belang is, zijn de cao’s van het post personeel en daar is de BVPP nu hard mee aan de slag! De onderhandelaars van de BVPP doen er alles aan om de cao’s te krijgen die het post personeel verdiend en niet alleen voor diegenen die pepernoten hebben ontvangen uiteraard!

  Binnenkort volgt hier meer nieuws over de cao-onderhandelingen.

  Nu eerst enkele leuke Sinterklaasfoto’s!