Nieuws

 • Gratis hulp bij je belastingaangifte

  16/07/2018
  Overige

  Leden van de BVPP kunnen gebruik maken van de gratis belastingservice. Leden die in Nederland wonen en in loondienst zijn of beschikken over een pensioen of uitkering, helpen wij graag met advies of het invullen van de belastingaangifte.

  Het controleren en corrigeren van de door de belastingdienst opgelegde aanslag of het opstellen van een bezwaarschrift tegen deze aanslag is in onze dienstverlening inbegrepen. (Voor zover de aangifte door een consulent werd verzorgd). 

  Aanmelden voor deze service kan ieder jaar in december en januari.
  Klik hier voor het online aanmeldformulier..

  Coördinator belastingservice van de BVPP
  Monique Bakker
  Veursestraatweg 88-90
  2265 CE Leidschendam
  Telefoon: 070-320 2904

  Monique is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur.